Εμπειρία

Αλμυρή

Η Αλμυρή είναι μια παραθαλάσσια περιοχή μόλις 85χλμ από την Αθήνα  που συνδυάζει την ομορφιά της ευρύτερης θάλασσας και της ελληνικής χλωρίδας. Προσφέρει στους επισκέπτες της μοναδικές εμπειρίες  και στιγμές χαλάρωσης. Η περιοχή της Αλμυρής είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να χαλαρώσουν ανακαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά του τόπου που επισκέπτονται. Τα θαυμάσια μονοπάτια μέσα από την πάντα πράσινη φύση είναι εκεί για να εξερευνηθούν και να βιώσουν την απόλυτη ευημερία.

Υπάρχουν πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε σε κοντινή απόσταση από 45 έως 90 λεπτά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια επιλογή από τους πλησιέστερους και πιο ενδιαφέροντες προορισμούς μεταξύ άλλων, καθώς η Πελοπόννησος έχει να προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για ημερήσιες εκδρομές (π.χ. Αρχαία Ολυμπία, Αρχαία Επίδαυρος, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Λουτράκι).

Παραλίες

Φημισμένες οι παραλίες της Κορινθίας αποτελούν πόλο έλξης τουριστών και δίνουν την δυνατότητα για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και απόλαυσης των δροσερών νερών του Σαρωνικού Κόλπου.

Οι λάτρεις της παραλίας θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά, στην Αλμυρή , στις Κεχριές , στο Αμόνι, στο Κοκόση, στην Σιδερώνα στον Κόρφο.

Αρχαία Ολυμπία

Αρχαία Επίδαυρος

Ναύπλιο

Ισθμός της Κορίνθου

Καλαμάτα

Λουτράκι